Hjemmelavet bounty

Hjemmelavet bounty

Hjemmelavede bounties er noget af det nemmeste i verden – og overrasker med og alligevel ikke helt så nemt, når en lille 2-årig meget insisterende vil ‘hjælpe mor’, smage på ‘olade’ og kaste med kokosmel i hele køkkenet. Men jeg elsker at have Sia med i køkkenet, og dét er hvert et lille chokoladefingeraftryk værd.

10 barerAffiliate links

Kokosmasse

200 g kondenseret mælk 150 g kokosmel

Kom kondenseret mælk og kokosmel i en skål, og bland det godt sammen. Form 10 aflange barer af massen, og stil dem i køleskabet i et par timer - eller i fryseren, hvis du er akut lækkersulten.

Pynt

100 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66 % fra Valrhona 100 g kokosmel

Smelt (og temperer) chokoladen. Hak kokosmel fint imens. Dyp de kolde barer i chokoladen, og drys med kokosmelet. Stil barerne i køleskabet indtil servering.