Muffins med marcipan og brombærMuffins med marcipan og brombær

Mazarinmuffins med brombær

Store, søde og dejligt saftige mazarinmuffins forkælet med solmodne brombær fra favorithaven, mørke chokoladestykker og fine strejf af kanel. Alene duften af dem får naboerne til at kigge 'tilfældigt' forbi.

6-8 muffinsAffiliate linksNem

Mazarinmuffins

100 g marcipan 100 g sukker 100 g blødt smør 1 tsk stødt kanel 2 æg 50 g hvedemel 50 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66 % fra Valrhona 50 g brombær

Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker, smør og kanel, og pisk det hele godt sammen. Pisk æggene i ét ad gangen, og vend hvedemelet i. Hak chokoladen groft, og vend den i. Fyld dejen i muffinsforme, og stik 3-5 brombær ned i hver. Bag kagerne ca. 25 minutter ved 175 grader, til de er fint gyldne, og lad dem køle af.

Tip

En dejlig variant: Gem citronskal og hvid chokolade i dejen (i stedet for kanel og mørk chokolade).