Kirsebærtrifli

Trifli med chokolade og kirsebær

Den klassiske mormordessert, triflien, har fået en fræk make-over: I de bittesmå glas gemmer sig aromatiske amarenakirsebær, sødt nutellaskum og små, intense browniestykker. Perfekt trio. Server triflien som lille, sødt punktum på sommermiddagen eller som en del af et større kagebord! (Opskriften er udviklet til og bragt i ALT for Damerne.)

8-10 små glasNem

Nutellaskum

100 ml piskefløde 25 g nutella

Kom fløde og nutella i en skål, og pisk det til let skum.

Desuden

4 spsk kirsebær fra Amarena Fabbri 100 g brownierester rød skovsyre

Fordel 3-4 kirsebær, lidt nutellaskum og bittesmå browniestykker i hvert glas. Pynt med skovsyreblade, og server straks.

Tip

Jeg har gemt søde amarenakirsebær i triflien, men også friske kirsebær, brombær eller hindbær vil være et kæmpehit.