Blondies med fersken og hindbær

Peach melba blondies

Browniens søde, lyse søster, blondien, her forkælet med hindbær og fersken og små strejf af lakrids. (Opskriften er udviklet til og bragt i ALT for Damerne.)

6 personerNem

Peach melba blondies

100 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35 % fra Valrhona 100 g smør 75 g sukker 1 1/2 æg 50 g mel 1 tsk rålakridspulver, gerne fra Johan Bülow 50 g fersken 30 g hindbær

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Pisk sukker og æg sammen i en anden skål, og vend chokoladeblandingen i. Rør mel og lakridspulver i. Skær ferskenen i mindre stykker, og vend ferskenstykker og hindbær i. Fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) med bagepapir i bunden, og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader, til den er gylden. Lad kagen køle helt af, evt. natten over.

Tip

Lakridsen kommer forsigtigt snigende og bidrager blot med lidt kant til den søde kage. Jeg er vild med det. Er du ikke, så undlad blot.

Hindbær og fersken kan sagtens erstattes af andre frugter og bær i sæson.