|
Min bedste brownieByd velkommen til min allerbedste brownie. Perfekt fudgy, snasket og blød. Rig på chokolade og fattig på mel. Ofte tilsat ekstrastore chokoladestykker. Altid klædt på til fest. Om du forkæler brownien med fløjlsblød cremeux, pynter den med chokoladeganache og -drizzle i sirlige mønstre, eller drukner den i (hjemmekørt) vaniljeis, er op til dig. Den vinder altid. 6-8 personerAffiliate linksNem Brownie120 g mørk chokolade, gerne Caraïbe fra Valrhona 60 g smør 2 æg 180 g sukker 30 g hvedemel 10 g kakaopulver 1/3 tsk flagesalt Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Pisk æg og sukker let sammen, og vend chokoladeblandingen i. Rør mel, kakao og salt i. Fordel dejen i en firkantet form (ca. 16 x 16 cm) med bagepapir i bunden, og bag brownien i ca. 25 minutter ved 175 grader. Lad den sætte sig i køleskabet natten over. TipBag altid brownien en anelse i underkanten, og lad den sætte sig natten over. Den er virkelig ventetiden værd. Fyld brownien med store chokoladestykker, gavmildt ristede nødder, sommersøde bær, blød karamel, peanutbutter, nutella, fintrevet appelsinskal eller et shot espresso... Kun fantasien sætter grænser. |