Koldskålsispinde med brombær

Koldskålsispinde med brombær

Vanvittigt smukke, lilla ispinde forkælet med sprød hvid chokolade, lilla blomster og lakridspulver. Isen kan ud over den fine farve prale af en vidunderligt cremet konsistens og en pragtfuld smag af brombær og koldskål.

10 små ispindeAffiliate links

Koldskålsis med brombær

100 g brombær 200 ml kærnemælk 200 ml piskefløde 100 g sukker korn af 1 vaniljestang saft af 1⁄2 citron

Kom brombær, kærnemælk, fløde, sukker, vaniljekorn og citronsaft i en blender, og blend det hele godt sammen. Si brombærkerner fra, og smag til. Kør massen på ismaskine. Fyld den færdige is i ispindeforme, og sæt dem i fryseren natten over.

Pynt

300 g hvid chokolade, gerne Ivoire 35 % fra Valrhona 1-2 spsk rålakridspulver, gerne fra Johan Bülow 1-2 spsk kandiseret viol spiselige, lilla blomster

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og hæld den op i et højt, smalt glas. Tag en ispind ud af fryseren, dyp den hurtigt i chokoladen, pynt straks med rålakridspulver, kandiseret viol og lilla blomster og læg den tilbage i fryseren. Gentag med resten af ispindene.