verdens bedste drømmekage luksus

Drømmekage med marcipan og nødder

Glem alt om den kæmpestore bradepandekage med knastørre kanter. Her er drømmekageklassikeren med ekstra snask og knas. Kagen er en saftig mazarinkage toppet med fire forskellige slags nødder, kokos og karamel. Mindre kan (næsten) ikke gøre det. Læg lige mærke til forholdet mellem kage og topping. Perfekt fordeling, hvis du spørger mig.

6-8 personer

Mazarinkage

100 g marcipan 100 g sukker 100 g blødt smør 2 æg 50 g mel

Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det godt sammen. Pisk æggene i, og vend melet i. Fordel dejen i en firkantet form (16 x 16 cm) med bagepapir, og bag kagen i 20-25 minutter ved 175 grader. Lav toppingen imens.

Topping

200 g brun farin 100 g mørk sirup 40 g kokosmel 1 spsk mælk 75 g blandede nødder (f.eks. mandler, hasselnødder og pekannødder)

Kom brun farin, sirup, kokosmel og mælk i en gryde, og giv det et hurtigt opkog. Tag gryden af varmen. Hak nødderne groft, og vend dem i remoncen. Fordel remoncen oven på den varme kage, hæv temperaturen 225 grader, og bag kagen i yderligere 5 minutter.

Tip

Du kan også bage kagen i små forme i stedet og få små drømmemuffins ud af det.