|
PassionsfrugtkaramellerPivlækre og perfekt syrlige passionsfrugtkarameller med en blød, chewy konsistens. Smadderfine som lille værtindegave eller alternativ konfekt. Skynd dig at pakke karamellerne ind. De er umulige at holde fingrene fra. (Opskriften er udviklet til og bragt i ALT for Damerne. Foto af Chris Tonnesen.) 20 små karamellerNem Passionsfrugtkarameller100 ml piskefløde 100 g sukker 100 ml passionsfrugtpuré (uden kerner) 50 g glukosesirup 1 nip salt Bring fløde, sukker, passionsfrugtsaft, glukosesirup og salt i kog i en stor, tykbundet gryde, og lad massen koge ved middelvarme, til karamellen tykner og har en temperatur på ca. 120°. Rør lidt i den undervejs, dog mest til sidst. Hæld karamelmassen i en lille form (ca. 10 x 10 cm) beklædt med bagepapir, og lad den sætte sig natten over ved stuetemperatur. Skær massen ud i små, aflange karameller, og pak dem ind bagepapir/pergamentpapir. |