Brombærtærter med chokoladeperler og brombærganache

Brombærtærter med chokoladeperler

Simple, små brombærtærter bestående af saltet kakaokiksbund, fløjlsblød brombærganache og knasende chokoladekugler fra Valrhona. Virkelig fine og fantastisk lækre!

4 små tærterAffiliate linksNem

Kiksebund

100 g havrekiks 5 g kakaopulver 1 nip salt 35 g smør

Blend kiks til krummer, og kom kiksekrummer, kakaopulver, salt i en skål. Smelt smørret, og rør det i kiksekrummerne. Fordel kiksemassen i små tærteringe (7 cm i diameter), og tryk den godt sammen med fingrene. Kom bundene i køleskabet, mens du laver ganachen.

Brombærganache

100 g Jivara fra Valrhona eller anden god mælkechokolade 100 g (frosne) brombær 20 g glukosesirup saft af 1/2 lime

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Bring brombær, glukosesirup og limesaft forsigtigt i kog, og lad det simre i et par minutter. Si kerner og skaller fra. Vej 50 g brombærpuré af, og hæld puréen over chokoladen lidt ad gangen, mens du rører i midten af skålen med en dejskraber. Fortsæt med at røre, til ganachen samler sig og bliver smuk og blank. Stavblend, og fordel ganachen i de små kiksebunde. Stil tærterne i køleskabet i min. 2 timer eller natten over.

Pynt

chokoladeperler fra Valrhona rød skovsyre

Pynt tærterne med et lille bjerg af kugler og et par skovsyreblade.