Profiteroles med is og chokolade
Denne lille laban blev serveret for min søde kæreste i går.
I kan tro, den vakte begejstring.
Vandbakkelser er måske old school, men de smager så himmelsk.
Det var én af mine favoritkager som lille – og er det stadig.
Mest fordi man kan fylde og pynte dem med lige det, hjertet begærer.
Is, flødeskum, frugt, nødder, chokolade, glasur, krymmel, you name it.
Disse er fyldt med hjemmelavet chokoladeis og toppet med den søde mælkechokolade Amedei Toscano Brown.
Ingredienser (10-12 styk)
1 dl vand
50 g smør
1 tsk sukker
50 g hvedemel
2 æg
(chokolade)is
smeltet chokolade
Bring vand og smør i kog.
Tag gryden af varmen, og rør mel og sukker i – lidt ad gangen.
Tilsæt æg – et ad gangen, og pisk til dejen er sammenhængende.
Hæld dejen i en sprøjtepose med rund tyl, og lav små cirkler på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem i cirka 25 min ved 200 grader. (Åbn ikke ovnen imens!)
Afkøl vandbakkelserne.
Fyld dem med chokoladeis og top med masser af smeltet chokolade.
Del dem med dine kære!
Tip: Bag dem helst samme dag, de skal serveres! Der er de bedst! :)