Kokostoppe

Kokostoppe

I dag flyver jeg til ønskeøen. Hjem til verdens allersødeste mor, forkælelse, pejsehygge, lavt tempo, terapeutiske gåture ved stranden, gule og røde efterårsblade og Kjaerstrup chokolade. Jeg glæder mig helt ud i tåspidserne.

Til turen har jeg lavet en lille stak kokostoppe. De står lige nu i ovnen og soler sig og udsender en guddommelig duft af kokos.

Kokostoppe er ligesom Bounties såre simple at lave. Kokos, vaniljesukker, kondenseret mælk og lidt chokolade – og vupti, så er der kokostoppe.

Det er kokos hokus-pokus.

 

Ingredienser (til 12 toppe)

200 g kokos

1/2 tsk vaniljesukker

200 g kondenseret mælk

50 g mørk chokolade

 

Bland kokos, vaniljesukker og kondenseret mælk i en skål.

Form 12 toppe på en bageplade foret med bagepapir.

Bag toppene midt i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min.

Afkøl toppene, og dyp dem i smeltet chokolade.

Kokostop