Kokostoppe
I dag flyver jeg til ønskeøen. Hjem til verdens allersødeste mor, forkælelse, pejsehygge, lavt tempo, terapeutiske gåture ved stranden, gule og røde efterårsblade og Kjaerstrup chokolade. Jeg glæder mig helt ud i tåspidserne.
Til turen har jeg lavet en lille stak kokostoppe. De står lige nu i ovnen og soler sig og udsender en guddommelig duft af kokos.
Kokostoppe er ligesom Bounties såre simple at lave. Kokos, vaniljesukker, kondenseret mælk og lidt chokolade – og vupti, så er der kokostoppe.
Det er kokos hokus-pokus.
Ingredienser (til 12 toppe)
200 g kokos
1/2 tsk vaniljesukker
200 g kondenseret mælk
50 g mørk chokolade
Bland kokos, vaniljesukker og kondenseret mælk i en skål.
Form 12 toppe på en bageplade foret med bagepapir.
Bag toppene midt i ovnen ved 175 grader i ca. 10 min.
Afkøl toppene, og dyp dem i smeltet chokolade.