Hjemmelavet Bounty
Kokosmel + kondenseret mælk + chokolade = Bounty. Mere simpelt kan det vist ikke blive.
En hjemmelavet Bounty tager kun få minutter at lave – og så smager den ti gange bedre end den, du køber i supermarkeder.
Så har du hang til Bounty, er det bare om at komme i gang! :)
Hjemmelavet bounty
10 barer
Ingredienser
- 200 g kondenseret mælk
- 150 g kokosmel + 100 g til pynt
100 g Caraïbe fra Valrhona eller anden mørk chokolade
Fremgangsmåde
-
Kom kondenseret mælk og 150 g kokosmel i en skål, og bland det godt sammen.
Form 10 aflange barer af massen, og stil dem i køleskabet et par timer.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Hak 100 g kokosmel fint imens.
Dyp de kolde barer i den smeltede chokolade, og drys med kokosmel.
Sæt barerne i køleskabet indtil servering.
(Indlægget indeholder affiliatelinks.)