Isbomber med mælkechokolade og pistacienødder

Isbombe med mælkechokoladeis og pistacienødder

Jeg stornyder søndagens stille tempo, skriver skøre og glade tanker ned, laver små chokoladeisbomber og tæller ned til i aften, hvor jeg skal til koncert med folk-pop-bandet Songs for Iris.

Deres musik spænder bredt med både storslåede og stille numre – og de formår at bevæge både følelser og fødder.

Deres flerstemmige ballader, især, går lige i mit hjerte :)

De spiller på Christiania kl. 19.00 i forbindelse med Folkeaktie Festivallen.

Det er gratis og bliver med garanti smadderhyggeligt!

Jeg håber, vi ses :)

Isbombe med mælkechokoladeis og pistacienødder

Isbomberne er lavet af isrester fra Sankt Hans Aften.

De består af en tynd skal mælkechokolade fyldt med cremet, hjemmelavet chokoladeis og drysset med finthakkede pistacienødder.

Både chokoladeskal og -is er lavet af Amedei Toscano Brown – simpelthen fordi jeg e l s k e r den.

Isbombe med mælkechokoladeis og pistacienødder

Ha’ en smaddervidunderlig søndag, søde læsere!

 

Ingredienser (4 personer)

75 g mælkechokolade

1/2 liter mælkechokoladeis

Usaltede pistacienødder (til pynt)

 

Smelt chokoladen over vandbad (og temperer den, hvis du lyster).

Fyld den smeltede chokolade i en halvkugle-silikoneform. (Enten ved at pensle halvkuglerne forsigtigt – eller fylde dem med chokolade og vende formen på hovedet bagefter, så overskydende chokolade løber ud.)

Sæt formen i fryseren et øjeblik.

Tag den ud, når chokoladen er stivnet, og fyld mælkechokoladeis i.

Sæt formen i fryseren igen.

Lige inden servering: Tag isbomberne ud, portionsanret og drys med finthakkede pistacienødder.

Tip: Hvis du ikke har tid/lyst at lave isen selv, så brug en lækker købe-chokoladeis i stedet.