Små bærmazariner

Små, marcipansøde mazarintærter med store stykker Caraïbe og bunkevis af bær. Marcipan og mørk chokolade er et perfekt makkerpar, og med en sjat Amaretto og sødt bærselskab er sommerlykken gjort.

5 små kagerAffiliate linksNem

Mazariner

100 g marcipan 100 g sukker 100 g blødt smør 1 spsk amaretto 2 æg 30 g hvedemel 50 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66 % fra Valrhona

Riv marcipanen groft, og kom den i en skål. Tilsæt sukker og smør, og pisk det hele godt sammen. Rør amarettoen i. Pisk æggene i ét ad gangen. Vend melet i. Hak chokoladen groft, og vend den i. Fordel dejen i små tærteforme (ca. 8 cm i diameter) med løs bund, og bag kagerne i ca. 15 minutter ved 175 grader, til de er fint gyldne. Lad kagerne køle helt af.

Pynt

50 g mørk chokolade, gerne Caraïbe 66 % fra Valrhona bær

Smelt chokoladen i en skål over vand, og tag skålen af varmen. Smør lidt ud på toppen af hver kage, og pynt med masser af bær.

Tip

Mazarinerne kan sagtens bages i muffinsforme, hvis du ikke har små tærteforme på lager.