Frozen yogurt pops – yoghurtispinde
Græsk yoghurt, en håndfuld hindbær, et par skefulde sukker og lidt vanille og voilà, så har du den lækreste, silkebløde yoghurtis.
Smaddernemt og sommerforfriskende!
Har du et stort chokoladehjerte (som mig), så tilsæt hakket mørk chokolade, og jeg lover, at du får kærlighed i isklæder.
Den græske yoghurt er med til at give isen en skøn, forfriskende smag og en høj placering på sundhedsskalaen.
Spis den direkte fra ismaskinen og få fløjsblød frozen yogurt som hos ‘Frozberry’ og ‘My FroYo Cup’.
Eller fyld den i små forme og gem de indbydende ispinde i fryseren, indtil solen titter frem.
Ingredienser
285 g græsk yoghurt
150 g hindbær
50 g sukker
lidt vanille
30-50 g mørk chokolade – afhængig af din søde tand
Blend græsk yoghurt, hindbær, sukker og vanille.
Si evt. massen gennem en si, hvis du ønsker at frasortere kernerne. Jeg elsker knas, så jeg gør det aldrig.
Kør massen på ismaskine.
Hak chokoladen groft, og bland den i massen et par minutter før, at den er færdigkørt.
Nyd isen direkte fra ismaskinen, eller fyld den i små forme.