Yoghurt-panna cotta med kiwi

Yoghurt panna cotta med kiwi

Hjertesmeltende niece-smil, solskinsslikkeri og yoghurt-panna cotta i forårsfarver er lidt af det, min mandag har budt på.

T a k !

Gid hver uge kunne starte sådan.

Den lille kærlighedspige er jeg i hvert fald nødt til snart at se igen.

Yoghurt panna cotta med kiwi

Yoghurt panna cotta med kiwi

Normalt består panna cotta udelukkende af fløde.

Denne er en lidt lettere version – tilsat græsk yoghurt.

Perfekt til en varm sommerdag.

 

Ingredienser (4 portioner)

Panna cotta:

180 g fløde

50 g sukker

½ vaniljestang

1 ½ blad gelatine

250 g græsk yoghurt

 

Kiwi-puré:

1 kiwi

1 spsk vand

1-2 tsk sukker

 

Panna cotta:

Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.

Hæld fløde, sukker, vaniljekorn og –stang i en gryde, og bring det i kog.

Udblød gelatinen i koldt vand, og vrid vandet af den.

Tag gryden af varmen, og fjern den tomme vaniljestang.

Tilsæt den udblødte gelatine, og pisk.

Tilsæt yoghurt, og pisk igen.

Hæld massen i små serveringsglas, og stil dem på køl 3-4 timer eller natten over.

 

Skræl kiwien, og blend den.

Hæld kiwi-puré, vand og sukker i en gryde, og bring det i kog.

Blend massen.

Lad det køle lidt af, og fordel et tyndt lag over hver panna cotta.

Sæt glassene på køl igen.

Pynt med høvlet hvid chokolade lige inden servering.

Yoghurt-panna cotta med kiwi