Hindbærmandler med lakrids

Chokolademandler

… efter en søndag aften med musik i toppen af gåsehudsskalaen, mine nærmeste ved min side (der var mindst lige så berusede af musik som jeg), hæmningsløs vind og disse små, pink lyksaligheder.

Det er ristede mandler overtrukket med hvid chokolade og drysset med knuste, frysetørrede hindbær og rålakridspulver.

 

Ingredienser

100 g mandler

100 g hvid chokolade

2 tsk rålakridspulver

3 tsk frysetørrede hindbær

 

Rist mandlerne i cirka 8 min ved 175 grader.

Lad mandlerne køle af.

Smelt chokoladen over vandbad.

Dyp mandlerne i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.

Drys med knuste, frysetørrede hindbær og rålakridspulver.

Lad mandlerne tørre – gerne et lidt køligt sted.

Forkæl dig selv og dine nærmeste med dem. Eller brug dem som fin værtindegave.

Chokolademandler