Små sommermazariner med ribs og hvid chokolade
I øjeblikket laver jeg kogebog, suger solstråler, laver kogebog, passer på min tykke mave, laver mere kogebog, fletter fingre med min mand, laver kogebog, køber babyudstyr, laver mere kogebog…
Så hvis jeg er lidt langsom til at svare på spørgsmål og kommentarer, er det bestemt ikke, fordi jeg ikke vil. Jeg mangler bare lige 10 timer ekstra i døgnet.
På Instagram (#chocolatecookbookinthemaking) smider Anne og jeg løbende billeder op af lækkerierne. Dog holder vi også en del chokosager hemmelige, så der er masser af overraskelser i bogen.
Disse små sommermazariner er der desværre ikke plads til. Men de smager alt for godt til at blive glemt. Derfor får du opskriften her.
De er proppet med øko-marcipan, ribs fra haven og store stykker af yndlingschokoladen Amedei Toscano White.
Fyld dem i små fine forme, og spis dem i solskin i sødt selskab.
Ingredienser (8 kager)
100 g marcipan
100 g sukker
100 g smør (blødt)
2 æg
15 g mel
50 g ribs
50 g hvid chokolade
Riv marcipanen, og pisk den sammen med sukker og smør i en skål.
Pisk æggene i – et ad gangen.
Vend mel i.
Hak chokoladen, og vend den i.
Fyld dine forme halvt op med dej, læg lidt ribs ned i dem og fyld mere dej i.
Bag kagerne ved 180 grader i 15-20 min. Hold øje med dem.
Lad dem køle helt af, og del dem med dejlige mennesker.