Snickers cookies
Vi leger stilleleg i stuen med Snickers-cookies i skålen, smil i øjnene, solstråler i nakken og en sovende Sia på sofaen.
Selv om forældrerollen er fuldstændig fantastisk, kan jeg ikke undvære de små stunder med tosomhed, nærvær og nakkenus.
Heldigvis går der ikke én dag, hvor vi ikke finder tid til os.
Indimellem peger uret på nat inden, men hellere mindre søvn end minus på kærestekontoen.
De superlækre Snickers-cookies er proppede med saltede peanuts, store stykker chokolade og chewy karamel.
De byder på både brownie- og Snickerssmag og har en uimodståelig chewy konsistens.
Vistnok de bedste cookies, jeg nogensinde har smagt.
Bonustip: Bag altid dobbeltportion! De er væk hurtigere end lynet!
INGREDIENSER
Antal: 8 cookies
50 g smør
165 g brun farin
1 æg
125 g mel
25 g kakaopulver
1/3 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
75 g mælkechokolade
65 g saltede peanuts
8 bløde flødekarameller
Smelt smørret, og rør det sammen med brun farin i en skål.
Pisk æg i med et piskeris.
Kom kakao, mel, bagepulver, salt i, og rør det hele sammen.
Hak chokolade og peanuts groft, og vend dem i.
Sæt 8 skefulde dej på en bageplade beklædt med bagepapir.
Gem en karamel i hver cookies.
Bag cookies’ene i cirka 12 min ved 180 grader.
Lad dem køle af på en bagerist, og nyd!