Små hindbærispinde
Min søndag var i sandhed en sød dag.
Anne og jeg bød 30 kageentusiaster på kagekærlighed i store og små størrelser samt ispinde med knasende krymmel i fine farver.
Jeg elskede at lære 30 af jer derude bag skærmen lidt bedre at kende og glæder mig allerede afsindigt meget til at møde 30 mere d. 13. juli.
Som lovet er her detaljer om de små hindbærispinde. Først en hurtig step by step:
1. Ismassen får en karrusseltur i Delonghi-ismaskinen.
2. Hindbærisen fyldes i silikoneform og får fornøjelsen af en overnatning i fryseren med pinde i bagenderne.
3. Dagen efter: Ispindene får et dyp i smeltet hvid eller mørk kvalitetschokolade og en hurtig ‘make over’ med pistacienødder, frysetørrede hindbær, lakridspulver, krystalliseret hvid chokolade, kakaopulver, cookiekrummer…
4. Isene er klar til ispindeparty!
Ingredienser
Antal: 10 mini ispinde
Hindbæris:
230 g hindbær
150 g sukker
100 ml mælk
100 ml fløde
1 squeeze frisk citronsaft
Pynt:
Din favoritchokolade
Hakkede nødder, frysetørrede bær, lakridspulver, kakaopulver, kokos…
Kom hindbær og sukker i en lille gryde, og bring det i kog.
Lad det simre et par minutter, og blend så massen til hindbærpuré.
Si kernerne fra, og bland med mælk og fløde.
Smag til med lidt citronsaft.
Kør massen på ismaskine, og fyld den færdigkørte is i silikoneformen.
Stik små træpinde ind i isen.
Sæt formen i fryseren natten over.
Dyp de færdige ispinde i smeltet hvid/mørk chokolade, og pynt med krymmel og knas!
Nyd dem med det samme – eller opbevar dem i en boks i fryseren, indtil islysten melder sig.
Siden indeholder affiliatelinks.