Blondie med ribs og lakrids

Blondie med ribs, hvid chokolade og lakrids

Den berømte blondie har fået selskab af smukke, syrlige ribs og lækre lakridsprikker.

Vidunderlig, vanedannende og virkelig en sommervinder.

Selv en enkelt bid får solen til at skinne.

I hvert fald i min familie.

Savner du smagen af sommer, så smut straks i køkkenet og find:

Blondie med ribs, hvid chokolade og lakrids

130 g smør

130 g hvid chokolade

2 æg

100 g sukker

65 g mel

1-2 tsk rålakrids

en knivspids salt

70 g hvid chokolade

70 g ribs

 

Smelt smør og hvid chokolade over vandbad.

Pisk æg, sukker, mel, salt og lakridspulver sammen.

Vend smør-chokoladeblandingen i.

Hak de 70 g. chokolade groft, og vend dem i dejen.

Kom dejen i en aflang kageform (ca. 35 cm x 11 cm).

Stik forsigtigt ribs ned i dejen.

Bag kagen ved 175 grader i 30-35 min. Hold øje med den til sidst.

Lad kagen stå et køligt sted natten over, og spis den sammen med 10 kageglade mennesker.  

Blondie med ribs, hvid chokolade og lakrids