Raw ‘brownie’ med chokolade og havsalt

Raw brownie med chokolade og havsalt

Jeg har en ven, som er virkelig virkelig, som har den bedste skulder og som lægger kærlighed i alt, han laver.

Han er tilfældigvis også topsej til at fremtrylle raw kager og har kreeret den bedste raw kage, jeg nogensinde har smagt.

Chokoladepynten er mit påfund. Men resten af kærlighedskagen er hans opfindelse.

Pssst. Lad kagen stå i køleskabet natten over. Eller et par dage, hvis du kan. Den bliver kun bedre og bedre!

OPSKRIFT
Antal: 20 små stykker

Raw brownie:
60 g rå kakaopulver
8 g kakaosmør
60 g kokosolie
300 g dadler
1/2 tsk vaniljepulver
1/2 tsk havsalt
75 g nødder (vælg dine yndlingsnødder)

Pynt:
30 g mørk chokolade
Lidt havsalt
Evt. spiselige blomster

Brownie:
Blend alle ingredienser (på nær nødder) sammen i en kraftig blender.
Smag til.
Tilsæt nødder, og blend et kort øjeblik.
Hæld massen ud i en form beklædt med bagepapir, og gør overfladen jævn.
Sæt den på køl et par timer eller natten over.
Skær den ud i små mundrette stykker.

Pynt:
Smelt chokolade over vandbad, og pynt kagen dermed.
Drys til sidst med havsalt.
Servér evt. med et par spiselige blomster.

Indlægget indeholder affiliatelinks.