Pistacie-juletræer
Selv om København ikke er pyntet med sne og radioen endnu ikke spiller ’Last Christmas’, må man godt tyvstarte lidt på julegodterne.
Der er trods alt kun 1 måned og 11 dage til jul.
Juletræerne er super nemme at lave – både for børn og for frøken fummelfingret.
Find marcipan, nougat og pistacienødder frem – og kald på dine børn/lån nogle børn. De vil elske det.
Ingredienser (10 juletræer)
30 g usaltede pistacienødder
100 g marcipan
30 g Toscano Gianduja – eller anden lækker nougat
sukkerstjerner
sølvglimmer
(evt. flormelis)
Blend pistacienødderne til fint mel.
Del marcipanen i ti lige store stykker, og bland hvert stykke med lidt pistaciemel.
Form marcipanen til en kegle – med et stykke nougat i hver.
Rul keglerne i pistaciemelet.
Pynt pistacie-juletræerne med sukkerstjerner og sølvglimmer.
Drys lidt flormelis ud over træerne – hvis du savner sneen! :)