Cookies med peanuts, mørk chokolade og fleur de sel
Mit bord er proppet med papirer, ulæselige lapper og lange to-do’s.
Jeg arbejder hjemme – og har hundrede timers arbejde foran mig. Føles det som.
Heldigvis kan jeg nyde Imogen Heaps sprøde stemme, blaffende stearinlys og hjemmelavet peanutcookie imens.
Det er slet ikke værst.
Peanutcookies’ene er sprøde og smagfulde. Og også uden mel og smør.
Hvis du er peanuts-glad, så prøv dem af.
Ingredienser (10-12 cookies)
225 g peanutbutter
150 g sukker
1 stort æg
1/2 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
50 g mørk chokolade
50 g usaltede peanuts
Et drys havsalt
Hæld peanutbutter, sukker, æg, bagepulver og salt i en skål, og rør rundt med et piskeris.
Hak chokolade og peanuts groft, og rør det i.
Form små kugler af dejen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Tryk dem halvflade.
Bag dem i midten af ovnen i 12-14 min ved 175 grader.
Drys en smule havsalt på de varme cookies.
Lad dem køle af på en rist.
Opbevar dem i en lufttæt beholder, hvis de ikke er spist på et splitsekund.