Nemesis

Chocolate Nemesis

Jeg er lige blevet moster til den fineste, lille prinsesse og skulle i dag ud og se hende for første gang. Jeg havde gaver klar til den lille, men ville også meget gerne forkæle de nybagte forældre. De har begge meget søde tænder, så jeg besluttede mig for at bage en nemesis til dem – med lyserødt pynt til ære for prinsessen.

Nemesiskagen er ganske simpel at lave, men smager himmelsk. De fire ingredienser, som opskriften lyder på, trylles efter en halv time i ovnen om til en saftig, ’fudgy’ chokoladekage. Min kage blev pyntet med et tyndt lag chokoladeganache, fyldte hindbær, granatæblekerner, frysetørrede hindbær og masser af hakket mørk chokolade.

 

Ingredienser

200 g Caraïbe fra Valrhona eller anden mørk chokolade af god kvalitet
100 g smør
200 g sukker
4 æg

Smelt chokolade og smør i en skål over vandbad.
Tag skålen af varmen, og rør sukker i.
Pisk æggene let sammen, og rør dem i.
Hæld dejen i en rund form (22 cm i dia), og bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.

Stykke af Chocolate Nemesis

 

Indlægget indeholder affiliatelinks.