Mint-cookies
Mørke mandagsaftener er ikke de mest opløftende. Men Mark Knopfler i højtalerne og mint-cookies i munden gør dem lidt hyggeligere.
Ingredienser
25 g smør
100 g mørk chokolade
1 æg
85 g sukker
1/2 tsk vaniljesukker
40 g mel
1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk salt
10 after eight
Smelt smør og chokolade over vandbad.
Pisk æg, sukker og vaniljesukker sammen, og rør chokoladeblandingen i.
Si mel, bagepulver og salt sammen, og hæld det i.
Sæt skefulde af dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. (Lav god afstand, så de ikke flyder sammen.)
Bag dine cookies i cirka 12 minutter ved 170 grader.
Læg en after eight på hver cookie, og lad den ligge et minut.
Kør en tandstik rundt i den bløde after eight, så du får et fint mønster.
Lad cookies’ene køle helt af, og læg dem i en lufttæt dåse/beholder.