Mini-marengs som medicin?

Pavlova med lakrids og hvid chokolade

Jeg er sløj, slatten og sølle og har tilbragt de sidste dage i sygdomshulen med ‘Games of Thrones’-bøgerne og ingefær-citron-drik på menuen.

I morges var mit hoved en smule mindre tungt end bly, og min temperatur knap så kogende. Derfor hoppede jeg i køkkenet en halv time og lavede disse labre lakrids-pavlova med granatæble, ananaskirsebær og hvid chokolade.

Tror du mini-marengs er effektiv medicin?

Hvis ikke, prøver jeg chokoladekuren.

Den plejer at sende influenzaen til Langbortistan.

Pavlova med lakrids, hvid chokolade, granatæble og ananaskirsebær

Ingredienser (5 mini-marengs)

2 æggehvider

100 g sukker

1 tsk Bülow rålakridspulver

1/2 tsk balsamico eddike

Piskefløde

Ananaskirsebær

Granatæble

Hvid chokolade

 

Pisk æggehvider og sukker til marengs.

Kom eddike og lakridspulver i, og pisk videre.

Lav små runde marengs på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag dem ved 150 grader i cirka en time.

Rør fløden til skum, og smag til med lakridspulver.

Fordel en skefuld flødeskum på hver marengs, og pynt med hakket hvid chokolade, granatæblekerner og ananaskirsebær.

Pavlova med lakrids, hvid chokolade, granatæble og ananaskirsebær

Min søde medhjælper aka kæreste kom til at smugsmage:

Pavlova med lakrids, hvid chokolade, granatæble og ananaskirsebær