Pistaciepåskeæg

Påskeæg med pistacienødder

I min taske har jeg lige nu: pas, penge, pude, pocket-kamera, pistacie-påskeæg plus det løse.

Solstråler, sandstrande og sommereventyr venter forude, og jeg kan næsten ikke vente.

Jeg satser stærkt på at vende hjem med fregner i massevis og kufferten fuld af amerikanske lækkerier.

Bloggen går kun halvt på påskeferie, så hold øje med den og min Facebook-side. Jeg har en lille (påske)konkurrence i ærmet.

Kære søde læsere, T A K fordi I følger med her på bloggen. I er alle meget værdsat.

Må I få en pragtfuld påske – måske forsødet med et par påskeæg?

 

Ingredienser (10-12 æg):

100 g marcipan

30 g usaltede pistacienødder

150 g Toscano Brown (eller anden mælkechokolade) til overtræk

Pistacienødder og havsalt til pynt

(Evt. nougat)

 

Blend pistacienødderne fint, og bland dem med marcipanen.

Form små påskeæg af marcipanmassen, og sæt dem på køl en halv time.

(Put evt. et stykke nougat i nogle af dem.)

Overtræk påskeæggene med tempereret chokolade, og drys med finthakkede pistacienødder og lidt havsalt.

Påskeæg med pistacienødder

Påskeæg med pistacienødder