Pistaciepåskeæg
I min taske har jeg lige nu: pas, penge, pude, pocket-kamera, pistacie-påskeæg plus det løse.
Solstråler, sandstrande og sommereventyr venter forude, og jeg kan næsten ikke vente.
Jeg satser stærkt på at vende hjem med fregner i massevis og kufferten fuld af amerikanske lækkerier.
Bloggen går kun halvt på påskeferie, så hold øje med den og min Facebook-side. Jeg har en lille (påske)konkurrence i ærmet.
Kære søde læsere, T A K fordi I følger med her på bloggen. I er alle meget værdsat.
Må I få en pragtfuld påske – måske forsødet med et par påskeæg?
Ingredienser (10-12 æg):
100 g marcipan
30 g usaltede pistacienødder
150 g Toscano Brown (eller anden mælkechokolade) til overtræk
Pistacienødder og havsalt til pynt
(Evt. nougat)
Blend pistacienødderne fint, og bland dem med marcipanen.
Form små påskeæg af marcipanmassen, og sæt dem på køl en halv time.
(Put evt. et stykke nougat i nogle af dem.)
Overtræk påskeæggene med tempereret chokolade, og drys med finthakkede pistacienødder og lidt havsalt.