Køb et signeret eksemplar af ‘Majas Desserter

Signeret udgave af Majas Desserter

Fotograf: Mia Irene Kristensen

Jeg er så taknemmelig og så overvældet og så rundtosset af lykke! Tusind tak til alle jer, der kiggede forbi min reception i Politikens Boghal i går. Det var én af de største dage i mit liv – takket være jer. I gør det muligt for mig at udleve min drøm hver eneste dag, og jeg havde – kliché eller ej – ikke kunnet gøre det uden jer. TAK.

Til jer, der var forhindrede i at komme, men stadig drømmer om et signeret eksemplar:

Send en mail til majaavase@gmail.com (husk to a’er) med dit navn, din adresse og navnet på den heldige modtager af bogen. (Man må meget gerne forkæle sig selv.)

Du vil straks få en mail retur med betalingsoplysninger. Jeg sælger bogen med rabat ligesom til receptionen, men desværre er Postmand Per ikke gratis, så du skal i alt overføre 250 kr.

Jeg sender en stak signerede bøger afsted i starten af næste uge, så tøv ikke for længe med at overføre. Måske jeg kommer til at vedlægge en lille smagsprøve på en helt ny chokolade, som jeg er tosset med og som du virkelig bør smage…

Signeret udgave af Majas Desserter