Kajkager
Små Kajkager med browniebund, hindbærcreme og kærlighedsbudskab.
Lidt for at fejre miraklet i Annes mave.
Meget for at sige tak!
Uden Anne stod jeg ikke her i dag. Med en chokoladebog i den ene hånd og et næsten færdigt isbogmanus i den anden. Med glædesbobler så store, at jeg slet ikke kan rumme dem.
Hun har gjort mit liv mere lykkeligt, og jeg har tilmed fået en veninde for livet.
Juhuu for den slags eventyr.
Ingredienser:
Antal: 16 små kajkager
Pynt:
150 g økologisk marcipan
75 g usaltede pistacienødder
50 g flormelis
lidt past. æggehvide
10 g mørk chokolade
Stik små cirkler ud af brownien. Fordel lidt hindbærsmørcreme oven på hver browniebund. Sæt kagerne på køl et øjeblik.
Blend pistacienødder til mel. Ælt 25 g pistaciemel ind i marcipanen. Rul pistaciemarcipanen ud i et tyndt lag, og skær cirkler ud af den. Overtræk kagerne med marcipanskiverne (fold marcipanskiverne rundt om kagerne.) Rul kagerne i resten af pistaciemelet, så hele kagen bliver dækket.
Bland æggehvide og flormelis sammen til tyk glasur, og kom det en sprøjtepose med lille, rund tylle. Lav to små dutter som øjne på hver kage, og lad glasuren stivne helt. Smelt chokolade i en skål over vandbad. Dyp en tandstik i chokoladen, og lav små pupiller med den (oven på den hvide glasur).
Skær et snit i kagerne som mund.
Servér for børn og barnlige sjæle!
Indlægget indeholder affiliatelinks.