Hvid chokolademousse med jordbær
E n d e l i g kom det.
Foråret.
Den sprudlende sol.
De mange smil.
Jeg nyder hver en solstråle og udnytter enhver mulighed for at glæde søde mennesker med sommerlige chokoladelækkerier.
I går tryllede jeg denne mousse frem.
Den er smaddernem af lave og smager jordbærsødt og sommerskønt.
Jeg drømmer allerede om at nyde den i haven en lun sommeraften efter lækker grill-mad med vennerne.
Drømmer du også om sommer?
Ingredienser (2-3 portioner)
En bakke sommersøde jordbær
100 g Amedei Toscano White eller anden hvid chokolade
1 1/2 pasteuriserede æggehvider
2 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
Skær et par jordbær i tynde skiver, og fordel dem hele vejen rundt i dine dessertglas.
Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
Pisk æggeblommerne lette og luftige sammen med sukkeret, og rør den smeltede chokolade deri.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem i.
Fordel moussen i dessertglassene, og sæt den på køl nogle timer.
Server chokolademoussen sammen med friske jordbær.