Is-sandwich med hjemmelavet hindbæris

Is-sandwich med hindbæris

I går var sådan en dag, der er værd med at markere med store kuglepens-hjerter i kalenderen.

En dag med hverdagsoplevelser til den indre gemmekasse.

En dag, man ønsker, aldrig vil holde op.

Issandwich med hindbæris

Jeg tilbagte hyggelige timer sammen med min mor, søster og niece i Torvehallerne, vendte hjem med poser propfulde af luksus-lækkerier og nød aftenen med pigepjank og italiensk is.

Vi lavede blandt andet disse små is-sandwichs.

Med sprøde choko-nøddebunde, himmelsk hjemmelavet hindbær-is og i prangende pink farver.

Issandwich med hindbæris

Ingredienser (cirka 12)

Hindbæris:

230 g hindbær

150 g sukker

140 g fløde

80 g mælk

 

Nøddecookies:

100 g hasselnødder

100 g god mørk chokolade

100 g sukker

1 1/2 æggehvider

 

Hindbæris:

Mos hindbærene med en gaffel, og si kernerne fra.

Bland hindbærpuré, sukker, fløde og mælk i en skål.

Kør massen på ismaskine.

 

Nøddecookies:

Blend nødderne til mel.

Hak chokoladen groft.

Bland nøddemel, chokolade og sukker i en skål.

Pisk æggehviderne let, og bland dem i.

Lav små runde cookies på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag dem ved 170 grader i cirka 12 min.

Lad dem køle helt af.

Fyld en scoop is mellem to cookies – og mas dem forsigtigt sammen.

Spis dem i sødt selskab og drøm om sommer.

Issandwich med hindbæris