Is-sandwich med hjemmelavet hindbæris
I går var sådan en dag, der er værd med at markere med store kuglepens-hjerter i kalenderen.
En dag med hverdagsoplevelser til den indre gemmekasse.
En dag, man ønsker, aldrig vil holde op.
Jeg tilbagte hyggelige timer sammen med min mor, søster og niece i Torvehallerne, vendte hjem med poser propfulde af luksus-lækkerier og nød aftenen med pigepjank og italiensk is.
Vi lavede blandt andet disse små is-sandwichs.
Med sprøde choko-nøddebunde, himmelsk hjemmelavet hindbær-is og i prangende pink farver.
Ingredienser (cirka 12)
Hindbæris:
230 g hindbær
150 g sukker
140 g fløde
80 g mælk
Nøddecookies:
100 g hasselnødder
100 g god mørk chokolade
100 g sukker
1 1/2 æggehvider
Hindbæris:
Mos hindbærene med en gaffel, og si kernerne fra.
Bland hindbærpuré, sukker, fløde og mælk i en skål.
Kør massen på ismaskine.
Nøddecookies:
Blend nødderne til mel.
Hak chokoladen groft.
Bland nøddemel, chokolade og sukker i en skål.
Pisk æggehviderne let, og bland dem i.
Lav små runde cookies på en bageplade beklædt med bagepapir.
Bag dem ved 170 grader i cirka 12 min.
Lad dem køle helt af.
Fyld en scoop is mellem to cookies – og mas dem forsigtigt sammen.
Spis dem i sødt selskab og drøm om sommer.