Hjertekager…
… til hjertevenner.
Knasende, konfektsøde og med indbygget kærlighedsbudskab.
Har du marcipan, nougat og hasselnødder i skabet, er du klar-parat-til-bage-kage-start.
Jeg har brugt Amedeis hasselnøddechokolade ’Gianduja’ som fyld.
Den er sød og blød og smager vidunderligt af hasselnød.
Uden tvivl og med garanti den bedste nougat, jeg nogensinde har smagt.
Vil du også hellere sige det med hjemmebagte hjertekager end med blomster?
Så er her en ingrediens-liste og fremgangsmåde:
Ingredienser
Ren marcipan
Amedei Gianduja eller din favorit-nougat
Hasselnødder
Rul marcipanen ud (cirka 1/2 cms tykkelse), og stik små hjerter ud med en kageudstikker.
Drys halvdelen af hjerterne med hakkede hasselnødder.
Bag hjertebundene ved 180 grader i 8-10 min. (Hold øje med dem de sidste minutter.)
Smelt nougaten over vandbad, og hæld den i en sprøjtepose.
Vent et øjeblik (så nougaten ikke er alt for varm) – og fordel så fyldet mellem bundene.
Opbevar hjertekagerne et køligt sted indtil servering.