Hjemmelavede Ferrero Rocher
Disse små hasselnøddeherligheder er sand smagsløgsforkælelse og perfekte som sød del af søndagsmenuen.
De minder meget om de italienske Ferrero Rocher, men slår dem i smag og er virkelig svære at modstå!
De små kærlighedskugler gemmer på blød hasselnøddecreme fra Amedei, sød mælkechokolade og ristede, smagfulde øko-hasselnødder fra Social Food.
Psst! Prøv også at spise dem halvfrosne fra fryseren. Haps!
INGREDIENSER
Antal: 10 Ferrero Rocher
200 g hasselnøddecreme/Nutella
60 g hasselnødder
100 g mælkechokolade
Rist hasselnødderne kort i ovnen, og gnid skallerne af (i et viskestykke).
Læg 10 hasselnødder til side, og hak resten fint.
Kom hasselnøddecreme/Nutella i en chokoladeform med 20 små halvkugler, og placer en hel hasselnød i halvdelen af dem.
Sæt formen i fryseren natten over.
Tag formen ud, og saml halvkuglerne til kugler med lidt hasselnøddecreme/Nutella.
Overtræk dem straks med smeltet, tempereret chokolade (gør det hurtigt, da kuglerne ellers vil smelte.), og rul dem i finthakkede hasselnødder.
Opbevar dem køligt eller i fryseren – hvis du ligesom mig er fan af de halvfrosne!