Hjemmelavede Ferrero Rocher

Hjemmelavede Ferrero Rocher

Disse små hasselnøddeherligheder er sand smagsløgsforkælelse og perfekte som sød del af søndagsmenuen.

De minder meget om de italienske Ferrero Rocher, men slår dem i smag og er virkelig svære at modstå!

De små kærlighedskugler gemmer på blød hasselnøddecreme fra Amedei, sød mælkechokolade og ristede, smagfulde øko-hasselnødder fra Social Food.

Psst! Prøv også at spise dem halvfrosne fra fryseren. Haps!

Hjemmelavede Ferrero Rocher

INGREDIENSER

Antal: 10 Ferrero Rocher

200 g hasselnøddecreme/Nutella

60 g hasselnødder

100 g mælkechokolade

 

Rist hasselnødderne kort i ovnen, og gnid skallerne af (i et viskestykke).

Læg 10 hasselnødder til side, og hak resten fint.

Kom hasselnøddecreme/Nutella i en chokoladeform med 20 små halvkugler, og placer en hel hasselnød i halvdelen af dem.

Sæt formen i fryseren natten over.

Tag formen ud, og saml halvkuglerne til kugler med lidt hasselnøddecreme/Nutella.

Overtræk dem straks med smeltet, tempereret chokolade (gør det hurtigt, da kuglerne ellers vil smelte.), og rul dem i finthakkede hasselnødder.

Opbevar dem køligt eller i fryseren – hvis du ligesom mig er fan af de halvfrosne!