Hjemmelavede chokoladeisvafler

Chokoladeisvaffel med sommerbær

For at være helt ærlig spiser jeg sjældent en hel købeisvaffel.

Jeg spiser stensikkert al isen og slikker vaflen omhyggeligt ren.

Men selve vaflen ender som regel i skraldespanden – måske med et par små bidemærker i kanten, hvis vaflen er virkelig lokkende.

Får jeg til gengæld serveret en hjemmelavet isvaffel, spiser jeg rub og stub! Sågar helt uden is!

Her er en chokoladesød isvaffelvariant.

Bag chokoladeisvaflerne på et isvaffeljern som dette, fyld dem med dine favoritbær og hæld en gavmild skefuld smeltet mørk chokolade ud over.

Din mund bliver en tand lykkeligere, lover jeg.

Ingredienser

Antal: ca. 8 isvafler

Chokoladeisvafler:
2 æg
40 g sukker
40 g smør
40 g mel
5 g kakaopulver
1/2 tsk bagepulver

Chokoladeisvafler:
Smelt smørret, og lad det køle lidt af.
Kom alle ingredienser i en blender, og blend det godt sammen.
Kom et par skefulde dej i vaffeljernet, og bag i ca. 2 min.
Form den bløde, varme vaffel til et kræmmerhus, og lad den køle af og blive sprød.
Fyld den f.eks. med sommerbær og chokolade som her:

Chokoladeisvaffelmedbær3

Indlægget indeholder affiliatelinks.