Hindbærmandler med mandelnougat
Lige om lidt stikker jeg til solskinsøen – med min mand i hånden og hjemmelavede hindbærmandler i tasken.
Jeg ser særligt frem til gåture ved stranden med ruskende vind, vante-i-vante og kolde kys.
Og hyggestunder i stuen med stearinlys, spil, snak og chokoladesødt.
De hjemmelavede hindbærmandler er til min mor. Mest som et kærlighedssymbol. Men også fordi hun e l s k e r mandler.
De er smaddersimple at lave:
Rist mandlerne kort i ovnen, beklæd dem med økologisk mandelnougat og vend dem i pulveriseret frysetørret hindbær.
Jeg har først for nylig fået øjnene op for mandelnougat. Hold op, en lykke-lækkeri! Sød og blød og værdig til et must-taste-mærkat.
Forær mandlerne til din savnede mor eller som værtindegave til jul. Eller find en god undskyldning og spis dem selv.