Små citronblondies
Nuttede, små blondies med et stort spark citron og sødt strejf af hindbær.
Pyntet med fin frosting af (frosne) ribs og hindbær fra yndlingshaven på Bornholm.
Spist i særligt selskab og solstråler en masse.
I morgen står den på de første forberedelser til fredagens isbogrelease.
Vi er så heldige, at Hansens Is producerer et par af vores is fra bogen, så der bliver is, kage og toppings i laaaaange baner.
Meld jer til her – og tag endelig familie, venner, børn… med. ALLE er velkomne.
16-18 minimuffins
Citronblondies:
100 g smør
100 g Ivoire fra Valrhona eller anden hvid chokolade af god kvalitet
1 1/2 æg
75 g sukker
50 g mel
1 knivspids salt
1 tsk fintreven øko-citronskal
Hindbærfrosting:
250 g flormelis
75 g blødt smør
ca. 4 spsk hindbær- eller ribssaft
1 tsk citronsaft
Pynt:
1 spsk frysetørret hindbærstøv
Citronblondies:
Smelt smør og hvid chokolade over vandbad.
Pisk æg og sukker let sammen, og vend chokoladeblandingen deri.
Vend mel, salt og citronskal i.
Kom dejen i minimuffinsforme, og bag kagerne i 15 min ved 175 grader.
Lad dem køle af.
Hindbærfrosting:
Kom alle ingredienser i en skål, og pisk dem sammen – først ved lav hastighed, dernæst ved høj, indtil frostingen er let og luftig.
Kom frostingen i en sprøjtepose med stor stjernetyl (Wilton 6B), og sprøjt store stjerner ud på de afkølede minimuffins.
Pynt med frysetørret hindbærstøv.
Indlægget indeholder affiliatelinks.