Chokoladeskeer
I er simpelthen for søde. Alle sammen.
Tak fordi jeg må lære jer bedre at kende. Jeg elsker-elsker-elsker det.
I har givet mig ondt i maven af grin! Hvem skulle have gættet, at der sidder en ostehapser, en hobbittå, en sæbeboblepuster og en broccoli på den anden side af skærmen?
Jeg har trukket to tilfældige vindere af kagekonkurrencen.
Hurra og tillykke til frøken Øl aka. Thilde og kagetrængende Trine!
I har hver vundet to billetter til Nimbs kagekærlighedsbord! Send mig straks en mail (på majaavase@gmail.com), så sørger jeg for, at I får jeres kagetrang tilfredsstillet!
Til slut vil jeg dele disse chokoladelækre skeer med jer.
De kan trylle kedelig varm mælk til vidunderlig varm chokolade – eller gøre kaffen mokkalækker.
Hvordan skeerne skal pyntes, er til fri fortolkning.
Og hvor mange, der skal i koppen, ligeså.
Mine skeer byder bl.a. på mørk chokolade med hakkede hasselnødder, mælkechokolade med kanel, mælkechokolade med pistacienødder, hvid chokolade med lakrids og hindbær og karamel med halvsalt.
Ha’ en fortryllende torsdag!