Chokoladebrud med røde bær

Chokoladebrud med hvid chokolade, røde bær og pufsukker

I aften står den på cha-cha-cha i høje hæle, kæreste-kvalitets-tid på kaffebar, fingerfletning og disse farvefine herligheder.

Du kan tro, jeg glæder mig.

De små chokoladebrud kan laves på ingen tid, men smager helt himmelsk.

Den søde cremede hvide chokolade tilsat sprøde, syrlige hindbær og jordbær-stykker er smagsløgsforkælelse i allerhøjeste grad! Og smaddersvære at holde fingrene fra!

Faktisk har jeg også gemt lidt pufsukker i chokoladen. Som et overraskende, festligt element. Men bryder du dig ikke om eksplosioner i munden, kan du bare undlade det.

Håber du har det topdejligt lige nu!

Chokoladebrud med hvid chokolade, røde bær og pufsukker

Ingredienser (5 store stykker)

100 g hvid chokolade af god kvalitet

10 g pufsukker

Frysetørrede hindbær

Frysetørrede jordbær

 

Smelt chokolade i en skål over vandbad (og temperer den).

Tag skålen af varmen, og rør pufsukker og lidt frysetørrede bær i.

Bred hele herligheden ud på et skærebræt beklædt med bagepapir (så den har en tykkelse på knap 1 cm).

Drys med flere frysetørrede bær, og sæt den så på køl.

Skær chokoladen ud i små himmerigsmundfulde, og spis dem med dine kære.