Valrhona

Mit chokoladenørdede hjerte banker for Valrhona, og jeg bruger den franske kvalitetschokolade i alt, jeg kreerer. Mine fem favoritter er Caraïbe, Manjari, Jivara, Ivoire og Dulcey.

(Siden indeholder affiliate links.)

Caraïbe 66 %

En velbalanceret mørk chokolade med elegant og fyldig smag.

1 kg pose

Manjari 64 %

En mørk chokolade med en dejlig syrlighed og fine noter af røde bær.

200 g pose

Valrhona

Jivara 40 %

En delikat mælkechokolade med spændende noter af mælk og vanilje.

1 kg pose

Ivoire 35 %

En cremet hvid chokolade med dejlige noter af vanilje og højt indhold af kakaosmør, der gør chokoladen genial til karamellisering.

1 kg pose

Dulcey 32 %

En blond chokolade, der teknisk set er en karamelliseret hvid chokolade, med fløjlsblød konsistens, fine karamelnoter og små strejf af salt.

250 g plade
200 g pose

Chokoladeperler

Sprøde og knasende chokoladeperler, der er perfekte som prikken over pynte-i’et.

mørke chokoladeperler
dulceyperler
hvide chokoladeperler