Cookie dough cake pops

Cookie dough cake pops med pistacienødder

Min fredag var fantastisk.

Fuld af kogebogsknoklerier, kærlighedsmennesker, kys og kram, kortspil i park, cookie dough cake pops og meget mere.

Har du prøvet at lave cake pops selv?

Det er smaddersjovt, og bonus er, at du kan gøre dem helt personlige – med din yndlingskage, din yndlingschokolade og dit yndlingspynt.

Mange overtrækker deres cake pops med candy melts og pynter med fondant og farvefint krymmel.

Jeg foretrækker chokolade og frysetørrede bær eller nødder.

Disse pistacie-cake pops gemmer på rå chokolade cookie dough med små stykker Amedei Toscano Brown.

De blev spist med lys og lykke i øjnene, kan I tro.

Råd: Lav mere end én til hver.

Jeg havde lavet 18 styk, og de forsvandt forbavsende hurtigt.

Vi var kun fire…

Cookie dough cake pops med pistacienødder

Ingredienser (cirka 12 pop cakes)

60 g smør (blødt)

60 g rørsukker

korn fra en halv vanillestang

60 g hvedemel

5 g kakao

en smule salt

30 g lys chokolade + 100 g til overtræk

usaltede pistacienødder

slikkepindepinde eller træspyd

 

Pisk smør, sukker og vanillekorn til en cremet masse.

Kom mel, kakaopulver og salt i, og pisk videre.

Hak de 30 g chokolade, og vend dem i.

Smugsmag, og sæt resten af dejen på køl en halv time.

Form små kugler (à 15 g).

Smelt chokoladen i en skål over vandbad, dyp enden af en pind ned i chokoladen og stik den derefter ind i en kagekugle.

Gentag med alle kugler.

Sæt kuglerne på køl en halv time, og overtræk dem så med smeltet chokolade.

Pynt med hakkede pistacienødder – eller frysetørrede bær, krymmel, andre nødder…

Opbevar dine cake pops i køleskabet, indtil de skal nydes.

Cookie dough cake pops med pistacienødder