Browniebombe med jordbær
I weekenden har jeg:
Gået lange ture med manden og minipigen.
Danset omkap med fine efterårsfarvede blade.
Drukket varm chokolade og spist spicy grøntsagssuppe.
Betragtet baby og blevet helt babyberuset. Igen og igen.
Bagt denne browniebombe og givet den sommersmag med søde danske jordbær.
Alt i alt en virkelig vidunderlig weekend!
Håber også din har været fuld af favoritingredienser?
Ingredienser
Antal: 6 personer
Browniebunde:
90 g smør
90 g mørk chokolade
1 1/2 æg
1 ¾ dl sukker
¾ dl mel
¾ dl kakao
en knivspids salt
Chokoladeganache:
100 g mørk chokolade
30 g smør
200 g jordbær
Browniebunde:
Smelt smør og mørk chokolade over vandbad.
Pisk sukker og æg let og luftigt.
Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen.
Sigt mel, kakao og salt i.
Hæld dejen i to små springforme (cirka 13 cm i diameter) foret med bagepapir.
Bag bundene i cirka 25 min ved 180 grader.
Lad dem køle af natten over.
Chokoladeganache
Smelt smør og chokolade over vandbad.
Tag skålen af varmen, og lad massen køle af et øjeblik.
Kom ganache og små skiver jordbær mellem de to browniebunde.
Kom så ganache på toppen og siderne af kagen.
Pynt med hele jordbær på toppen.