Brownie med bid i
Jeg blev slet ikke upopulær, da jeg dukkede op med disse på arbejde. Små brownie-bidder med ekstra store stykker chokolade. Både den hvide, lyse og mørke af slagsen.
Der er tre små mundfulde tilbage. Men om et øjeblik er de væk.
Må du få en mægtig mandag aften!
Ingredienser
90 g smør
90 g mørk chokolade
1 1/2 æg
1 ¾ dl sukker
¾ dl mel
¾ dl kakao
en knivspids salt
50 g hvid chokolade
50 g lys chokolade
50 g mørk chokolade
Smelt smør og mørk chokolade over vandbad.
Pisk sukker og æg let og luftigt.
Vend chokoladeblandingen i æggesnapsen.
Sigt mel, kakao og salt i.
Hak hvid, lys og mørk chokolade groft, og tilsæt det.
Hæld dejen i en form (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir.
Bag kagen i cirka 35 min ved 180 grader.
Lad den køle af natten over.
Skær ud i små firkanter.