Blondies med kirsebær

Blondies med kirsebær

I aften får jeg besøg af en værdifuld veninde.

Som bor alt for langt væk.

Som jeg ser alt for lidt.

Men som jeg altid vil dele hemmeligheder, glæder og sorger med.

Om få minutter banker hun på min dør.

Jeg er klar med kirsebær-blondies og kram.

Ha’ en fabelagtig fredag!

Blondies med kirsebær

Kagen er en variant af mine blondies med rabarber og marcipan.

Ingredienser
Antal: 6-8 personer100 g smør
100 g hvid chokolade
1 1/2 æg
75 g sukker
50 g mel
en knivspids salt
50 g hakket hvid chokolade
100 g kirsebær

Smelt smør og hvid chokolade over vandbad.
Pisk æg, sukker, mel og salt sammen.
Vend smør og chokolade i.
Hak chokoladen, og vend den i dejen.
Hæld dejen i en lille kageform (cirka 18 x 22 cm) foret med bagepapir.
Pil stenene ud af kirsebærene, og fordel dem i kagen.
Bag kagen midt i ovnen i 25-30 min ved 180 grader.