Blondiecupcakes med hindbær og brændt marengs
Små cupcakes med sød blondiebund, syrlig hindbærmidte og sprød marengstop.
Opfundet, fabrikeret og guffet første januar sammen med favoritpersoner.
Fantastisk måde at indlede et nyt år på.
Antal: 10-12 minicupcakes
100 g smør
150 g hvid chokolade
1 1/2 æg
75 g sukker
50 g mel
en knivspids salt
1 tsk skal af øko-citron
50 g hindbær
25 g sukker
lidt saft fra øko-citron
lidt majsstivelse
75 g sukker
Blondies:
Smelt smør og 100 g hvid chokolade over vandbad.
Pisk æg, sukker, salt og citronskal sammen, og rør smør-chokolade-blandingen i.
Vend melet i.
Kom dejen i minimuffinsforme, og bag dem i ca. 25 min ved 180 grader. Hold øje til sidst, så de ikke får for meget.
Lad kagerne køle helt af.
Hindbærfyld:
Kom alle ingredienserne i en lille gryde, og bring det langsomt i kog.
Lad det simre, indtil det tykner.
Afkøl helt.
Lav små fordybningerne i kagerne, og kom hindbærfyldet deri.
Marengs:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv og sej marengs.
Fyld marengsen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt toppe på kagerne.
Brænd marengsen med en gasbrænder, og servér!