Blondiecupcakes med hindbær og brændt marengs

 Blondiecupcakes med hindbær og brændt marengs

Små cupcakes med sød blondiebund, syrlig hindbærmidte og sprød marengstop.

Opfundet, fabrikeret og guffet første januar sammen med favoritpersoner.

Fantastisk måde at indlede et nyt år på.

Blondie cupcakes med hindbær og brændt marengs

Ingredienser
Antal: 10-12 minicupcakes
Blondies:
100 g smør
150 g hvid chokolade
1 1/2 æg
75 g sukker
50 g mel
en knivspids salt
1 tsk skal af øko-citron
Hindbærfyld:
50 g hindbær
25 g sukker
lidt saft fra øko-citron
lidt majsstivelse
Marengs:1 1/2 æggehvide
75 g sukker

Blondies:
Smelt smør og 100 g hvid chokolade over vandbad.
Pisk æg, sukker, salt og citronskal sammen, og rør smør-chokolade-blandingen i.
Vend melet i.
Kom dejen i minimuffinsforme, og bag dem i ca. 25 min ved 180 grader. Hold øje til sidst, så de ikke får for meget.
Lad kagerne køle helt af.

Hindbærfyld:
Kom alle ingredienserne i en lille gryde, og bring det langsomt i kog.
Lad det simre, indtil det tykner.
Afkøl helt.
Lav små fordybningerne i kagerne, og kom hindbærfyldet deri.

Marengs:
Pisk æggehvider og sukker til en stiv og sej marengs.
Fyld marengsen i en sprøjtepose med stjernetyl, og sprøjt toppe på kagerne.
Brænd marengsen med en gasbrænder, og servér!