Blodappelsinsherbet

Blodappelsinsherbet - blodappelsinis

Mens sneen daler så smukt, sukker jeg efter solskin, sommerbær og syrlig-søde sorbeter.

Dybfryseren udenfor og jeg bliver aldrig bedste venner, og Rudolfnæse og istappefingre må også gerne holde sig l a n g t væk!

Heldigvis har jeg verdens bedste undskyldning for at gemme mig indenfor i min lune hule (tak baby!) og lege sommer med lyserødlækker blodappelsinsherbet og andre sorbeter.

Jeg stemmer på is hver dag. Året rundt. Også gerne til morgenmad.

 

INGREDIENSER:

200 ml friskpresset blodappelsinsaft

100 ml mælk

100 ml fløde

100 g sukker

1 spsk vodka

Hvid chokolade

 

Rør alle ingredienser (på nær chokolade) sammen i en skål, og kør massen på ismaskine.

Sæt isen i fryseren, eller spis den straks – med et drys hakket hvid chokolade og sommersavn.