Minitærter med mokka, mørk chokolade og blåbær
Små fine, forkælelseskager til kæresten.
Med knasende cookiebund, mørk chokolade-mokka-ganache og friske blåbær.
Nemt og noget så lækkert!
De blev modtaget med taknemmelighed og toppoint.
Jeg gør det snart igen.
Ingredienser (4 minitærter)
Bunde:
100 g chokoladecookies (købte eller hjemmelavede)
50 g Amedei Toscano Black 70 % eller anden mørk chokolade
Fyld:
50 g Amedei Toscano Black 70 % eller anden mørk chokolade
25 g fløde
3 tsk stærk kaffe
Friske blåbær
Bunde:
Knus kiksene til fine krummer, og bland dem med smeltet chokolade.
Tryk ‘dejen’ ned i små tærteforme (7 cm i diameter).
Sæt dem på køl, mens du laver fyldet.
Fyld:
Hak chokoladen groft, og hæld den i en skål.
Bring fløde i kog, og hæld den over chokoladen.
Rør rundt indtil chokoladen er smeltet – og ganachen er homogen.
Bland kaffen i, og lad den køle lidt af.
Fyld ganachen i bundene, og sæt dem på køl et par timer.
Pynt med friske (blå)bær, og overrask dine kære med kagerne.