Hjemmelavet Bounty

Hjemmelavet bounty

Kokosmel + kondenseret mælk + chokolade = Bounty.  Mere simpelt kan det vist ikke blive.

En hjemmelavet Bounty tager kun få minutter at lave – og så smager den ti gange bedre end den, du køber i supermarkeder.

Så har du hang til Bounty, er det bare om at komme i gang! :)

Hjemmelavet bounty

10 barer

Ingredienser

  • 200 g kondenseret mælk
  • 150 g kokosmel + 100 g til pynt
    100 g Caraïbe fra Valrhona eller anden mørk chokolade

Fremgangsmåde

  • Kom kondenseret mælk og 150 g kokosmel i en skål, og bland det godt sammen.
    Form 10 aflange barer af massen, og stil dem i køleskabet et par timer.
    Smelt chokoladen i en skål over vandbad.
    Hak 100 g kokosmel fint imens.
    Dyp de kolde barer i den smeltede chokolade, og drys med kokosmel.
    Sæt barerne i køleskabet indtil servering.

(Indlægget indeholder affiliatelinks.)

Hjemmelavet bounty