Påskeæg med citron, hvid chokolade og hindbær

Påskeæg med citron

Som lovet er her nr. 2 opskrift fra ‘Med Rundt’.

Disse påskeæg er noget nemmere end lakridspåskeæggene – men også ren smagsløgforkælelse.

Jeg er faktisk ikke fan af ren marcipan… men tilsat hvid chokolade og citron – så er jeg solgt.

Håber du nyder ferien, de fine forårstegn og friheden til at gøre lige, hvad dit hjerte føler for. Det gør jeg.

 

Ingredienser

100 g marcipan

½ økologisk citron

175 g Amedei Toscano White eller anden hvid chokolade af god kvalitet

Frysetørrede hindbær

 

Rør marcipanen blød i en skål – f.eks. med en elpisker.

Tilsæt skal og saft fra den halve citron.

Smelt 75 g hvid chokolade over vandbad, og pisk den i.

Form massen til en kugle, og sæt den i køleskabet en halv times tid.

Skær massen ud i små stykker à 15 g, og form dem til æg.

Smelt resten af chokoladen over vandbad (og temperer den.)

Dyp æggene i chokoladen, og pynt med frysetørret hindbærpulver og lidt citronskal.