Cashewmuffins med nutella
Jeg er tom for ord, men fuld af lykke.
Mest af alt fordi jeg i dag fik første eksemplar af ‘Lykken er chokolade’ i hænderne.
Det var stort, vidunderligt og uvirkeligt, og bogen er blevet så fin!
Jeg kan slet ikke vente til næste uge, hvor den kommer fra tryk i bunkevis og skal fejres med bobler, balloner og bedste venner!
Imens jeg venter, får I opskriften på de efterspurgte glutenfrie cashewmuffins med nutellamidte.
Jeg tror måske, at disse muffins er de bedste, jeg nogensinde har smagt.
De ligger i hvert fald på en suveræn førsteplads pt.
De er så simple at lave, smager sødt af cashewnødder, har den lækreste saftige konsistens og gemmer på en sød nutellaoverraskelse.
Gid jeg kunne sende smagsprøver ud gennem skærmen til jer alle.
Men hey, kom og få kage til vores bogrelease på Atelier September på tirsdag i stedet!
INGREDIENSER
Antal: 8 store muffins (eller 16 små)
4 æg
150 g rørsukker
300 g usaltede cashewnødder
1 knivspids havsalt
8 skefulde nutella
Kom nutella i 8 små chokoladeforme (16, hvis du laver minimuffins), og kom dem i fryseren en times tid.
Pisk derefter æg og sukker sammen i en skål.
Blend cashewnødder til fint mel, og rør nøddemelet i dejen.
Rør til slut salt i.
Fyld muffinsforme halvt op med dej, kom en frossen nutellakugle/klump ned i og kom lidt mere dej ovenpå, så nutellaen er dækket og formene næsten fyldt op.
Bag kagerne i ca. 25 min. ved 175 grader. (Lidt mindre, hvis du bager minimuffins.)
Lad dem køle lidt af, og nyyyyd!
Tip: Hvis du ikke er nutellatosset, så kom store stykker mørk chokolade i dejen i stedet!